Skip to content

ePavo

Brilliantly Positive!

Introducing: Ruby

1 Sep 2012

 

Yep, mi-am luat Husky. Si nu orice Husky, cel mai scump si dragalas si pufos si genial husky ever! So yeah, sunt destul de incantat si bucuros. Ah, si nedormit de vreo 3 nopti pentru ca am uitat sa precizez ca vrea sa se joace non-stop. Hai sa-ti spun cate ceva despre el. In primul rand da este un el, il cheama Ruby, are ochii albastri, 2 luni implinite recent si o personalitate extraordinara (ceea ce imi place foarte mult, eu fiind obisnuit cu pisicile).

 

Inca nu pot sa-l scot din casa pentru ca are abia 2 vaccinuri facute ceea ce e cam nasol pentru ca este nevoit sa faca in casa treaba mica si mare. Noroc ca nu am covor sau altceva sa pateze. Am spalat pe jos in ultimele zile cat n-am spalat o viata inainte :D. Sa vezi numai cum se uita lumea la el pe strada. Are abia 2 luni si are mai mult succes la femei ca mine :). He’ll be a good wingman :D.

 

Asta era schimbarea cea mare pe care o aveam planuita de ceva timp. Pana acum cred ca doar 2 persoane sau 3 stiu de el si de existenta lui in viata mea. Asa ca pe aceasta cale, il oficializez pentru toata lumea. Am vrut sa astept si sa fie totul bine pana sa dau vestea cea mare. Acum ca totul este OK si frumos, de ce nu? Uite cateva poze cu micul demon:

 

Yours Truly, P.C

 

One Comment

  1. Adi Pop / Jul 21 2014

    Ce mai face catelul “mic” ?! O poza recenta ?!

     
Leave a Comment