Skip to content

ePavo

Brilliantly Positive!

5 melodii numai bune de pus la status

22 Apr 2012

 

Desigur că melodia aia plină de emoții și de vorbe dulci pe care o ai la status pe Messenger sau pe Facebook nu înseamnă nimic. Dar vai, cum ar putea? Este doar o melodie oarecare. Îți place cum sună… da, da! Asta este scuza patetică pe care toți sau toate cele care și-au pus vreodată o melodie din aia de te unge la corazón la status, fie vorba de orice fel de status, au găsit-o când le-ai adresat mirobolanta întrebare: “ce-i cu melodia aia pisi?“.

 

Azi îți voi prezenta topul celor mai bune 5 astfel de melodii culese chiar de pe al nostru Facebook drag.

5. Gotye – Somebody That I Used To Know

Melodia asta face deja furori chiar și prin cluburi unde apar fel de fel de remixuri. Nu este nouă, are aproape un an de la lansare, însă ceva a făcut-o să fie în topuri. Dar nu despre asta e vorba aici. Doar pentru că melodia e populară (spre deosebire de tine) nu te poate scuti de faptul că o pui la status. Un scurt scroll pe Facebook ne arata așa: din 100 de posturi cel puțin 7 conțin melodia asta postată alături de mesaje precum: “Now you’re just somebody that I used to know…“, “Foarte tare MELODIA!!!“, “Băă ăla e gol în videoclip!“.

 

Deci știe și de haine...

 

Categoriile de persoane care o postează: Virgine întristate de iubiri inexistente, Cocalari cărora le place “că are sound”, Hipsteri care știau melodia de cand a apărut înainte să fie cool amintindu-ne de asta.

4. Above & Beyond – You Got To Go

Melodia asta o întâlnești mai rar. Puțină lume ascultă muzică bună în ziua de azi, iar genul Trance este de obicei urmat de expresia: “hăăă?!? care gen mă?”. Above & Beyond însă sunt un pic mai comerciali și probabil de aceea încep și pipițele de 16 ani să audă de ei. Mesajul melodiei este evident chiar din titlu. Răspunsul la întrebarea “de cine vrei sa scapi, bombonică?” este însă și mai evident: “aaah nuuuu, îmi place doar melodia, nu e cu mesaj“… Tipic.

 

 

Categoriile de persoane care o postează: Pipițele de 16 ani care tocmai au ieșit dintr-o “relatie”, Triștii din friendzone membrii de onoare ai clubului “Obișnuiam să am boașe“, Cei cărora chiar le place trance-ul.

3. Spike – Iti pare rau

Asta e mișto tare. Pe bune. Vrei să-i arăți celui care nu-ți dă atenție sau care te-a făcut să suferi cât de mult nu îți pasă? Atunci automat trebuie să postezi melodia asta pe profil. Fac până și o pauză să te las să îi dai Share. Gata? Bun.

 

Nu mai bine crești tu un pic și îi zici direct pe față ce și cum? Singurul dezavantaj al acestei melodii cu mesaj este că nimănui nu-i pasă. Dacă pentru celelate procentul este de 99%, aici procentul “Să mor dacă îmi pasă” este de 100%. Dar stai, unde mi-e capul… tu postezi melodia pentru că sună bine și vrei să o audă și ceilalți. Va trebui să mă scuzi.

 

Eminem ?!

 

Categoriile de persoane care o postează: Purtătoarele de vagin cu orgoliul prea mare că imediat dau pe afară, Căutătorii de vagin oprimați de lipsa de boașe, Ascultătorii de Rap, Fanii lui Dan Spătaru.

2. Drake – Take Care ft. Rihanna

Din nou o melodie tristă care cică sună bine. Eu nu știu ce să zic. Am ascultat-o (cu greu) de vreo 2 ori și nici nu-mi dau seama unde începe. Dar fiecare cu gusturile lui. Este de obicei postată cu varianta care îți prezintă și ‘minunatele’ versuri pentru că bagabontul ăsta de Drake vorbește un pic cam repede și n-am vrea să nu întelegem fiecare vers, păi nu? N-am mai știi cât de mult ți-a plăcut ție melodia. Foarte interesant.

 

Jay-Z, Wannabe... Vezi? Și eu pot să fac versuri.

 

Categoriile de persoane care o postează: Adolescente rebele cu lipsă acută de atenție (și de pu*ă), Minore rebele care abia înțeleg limba engleză, Fanele Rihanna, Cele care ar mai posta odată Birthday Sex dar n-ar vrea să fie a doua oară pe săptămâna asta.

1. Kamelia – Prima oara

Favorita mea. Când văd o mititică din asta fragilă și gingașă că postează melodia asta mă înduioșez profund. În capul meu o alertă din aia ca în reclamele cu “Ai castigat un miliard de miliarde de dolari!” apare, însa cu textul “VIRGINĂ! Run Forest, RUN!”. E și mai penal când văd tipi care o postează. Însa la finalul zilei, la toți ne place cum sună. Care mesaj? Nu e niciun mesaj!

 

Come at me, BRO!

 

Categoriile de persoane care o postează: Virgine, Virgine un pic mai mari, Virgini ce se dau la virgine, etc.

 

 

Nu încerc să fiu ipocrit, am făcut-o și eu, am primit aceleași întrebări tipice, am oferit aceleași răspunsuri evazive. Este probabil o etapă în viața fiecăruia. Totul ține de atenție și mai ales de lipsa ei. Dacă acum 10 ani aruncai cu ouă în geamurile vecinilor ca să o obții acum postezi pe Facebook melodii triste care în mare masură îți transmit ceea ce tu ai in suflet. Nu prelungi prea mult faza asta totuși.

 

Yours truly, P.C

 

P.S: Categoriile cu bold sunt cele la care am găsit melodia postată.

 

2 Comments

  1. madalina / Mar 3 2016

    ailaviu fetelor ooooooooooooooooooo lady….modern up la viteza up ju.hu

     
  2. madalina / Mar 3 2016

    uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

     
Leave a Comment